Innovationsvecka på Jeeves

Jeeves Innovation Week mobila appar

För 20 år sedan trodde vi att flygande bilar skulle vara framtidens grej. Idag vet vi att det snarare är sättet vi kommunicerar och hanterar information som har revolutionerat samhället de senaste åren. Affärssystemet blir därför i allra högsta grad berört. Och utvecklingen, med alla nya möjligheter det innebär för användarna, ser mer än spännande ut.

För att hylla innovationen, dela med oss av våra senaste kunskaper samt få inspiration och ny input, har vi på Jeeves denna vecka genomfört Jeeves Innovation Week. En vecka fylld med workshops, där vi på Jeeves tillsammans med ett antal kunder, presenterat och testat Jeeves senaste lösningar. Bland annat har vi haft programpunkter där vi gjort egna mobilappar. Vår samarbetspartner Jayway, specialister på innovation, har även hållit workshops och öppnat upp våra ögon för hur framtidens ERP kommer att kunna se ut. Innovation är billigt, det enda som hindrar oss från att ta nästa steg är vi själva.

Vi vill rikta ett varmt TACK! Till alla er som deltagit i Stockholm, Jönköping, Malmö och Göteborg. Samtidigt vill vi passa på att hylla alla er kreativa, innovativa och modiga. Ni som vågar testa och ta risker är del i utvecklingen framåt. Ni tar oss till nya, spännande och än mer effektiva lösningar!