Därför ska du välja Jeeves Traineeprogram!

Vi vill utveckla nästa generation medarbetare till Jeeves genom att utveckla unga talanger att bli framgångsrika i vår verksamhet. Jeeves är ett internationellt bolag med lokal förankring som består av kompetenta och passionerade människor. Vi vill nu att du ska vara en del av vårt fantastiska nätverk och ger dig en bra grund till att fortsatta din karriär inom Jeeves.

Det främsta målet med programmet är att dela med oss av vår kompetens och erfarenhet för att skapa förutsättningarna för dig att lyckas med en karriär inom affärssystem. För att få rätt förutsättningar kommer programmets teoretiska studier varvas med praktiska moment, på detta sätt får du en gedigen utbildning i Jeeves samt en positiv första erfarenhet på en arbetsplats. Du kommer även vara en del av ett ungt och talangfullt team av Traineer med ett ständigt utbyte av erfarenheter och lärdomar. Vid din sida har du också engagerade mentorer som ser fram emot att få dela med sig av sin kunskap till just dig!

Traineeprogrammets omfattning

Traineeprogrammet börjar i september och pågår under 12 månader. Vi har utformat ett program som ger dig de bästa förutsättningarna att lära dig Jeeves och samtidigt utvecklas som person i din professionella yrkesroll. Vi erbjuder individuell utveckling där varje Trainee har möjlighet att skapa sig en god bild av olika delar i vår verksamhet samt har mentorer vid sin sida för personlig stöttning.

Programmet erbjuder valmöjligheten till tjänster inom olika områden av vår verksamhet. Beroende på dina mål och intressen kommer du att få prova på och sedan söka en tjänst inom det område som tilltalar dig mest. Tjänsterna är inom vår support-, försäljning- och konsultverksamhet.

Samtliga 12 månader av Traineeprogrammet kommer att hållas på Jeeves Stockholmskontor. Efter avslutad traineeperiod erbjuds du att söka olika lediga roller/tjänster beroende på vald inriktning på våra olika kontor i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Beroende på vilken position du söker kommer det att finnas olika möjligheter och spännande utmaningar. Se nedan för en mer detaljerad beskrivning av programmet.

Block 1 (6 månader)

 • Första veckan av programmet inleds med en introduktion till Jeeves, teambuilding och lära känna mentorerna.
 • Basutbildning
 • Case och praktiska övningar
 • Individuell utbildning och utveckling
 • Självstudier
 • Hands-on produktträning i supporten och kundprojekt.
 • Bascertifiering

Block 2 (6 månader)

 • Val av roll inom konsulting, försäljning eller support på Jeeves olika kontor.
 • Specialiserad utbildning
 • Praktik och caseövningar inriktat mot vald roll.  
 • Skapa filmer och guider.
 • Specialiserad certifiering
 • Avslutning av Traineeprogrammet

Efter avslutat program kommer du att beroende på vald tjänst och ort påbörja din tjänst och få en lokal introduktion och mentor.

Läs mer om våra olika tjänster beroende på dina mål och intressen

Presales

Presalesrollen passar dig som vill kombinera ditt intresse för teknik, verksamhetsutveckling och försäljning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med säljarna med både befintliga och nya kunder. Det är en varierad roll där du stöttar våra säljare med att presentera tekniska lösningar och förslag. Vidare kommer du att designa och presentera demos/underlag som leder till att vi gör fler affärer. I en Presalesroll är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och gillar att lösa problem samt finna lösningar som motsvarar kundens behov. Att vara serviceinriktad och kreativ är viktiga egenskaper för dig som är intresserad av denna tjänst. 

Affärssystemskonsult inom Ekonomi, Produktion eller Logistik

Som Affärssystemskonsult kommer du att arbeta med implementering av affärssystemet Jeeves hos våra kunder. Du kommer att agera som en pålitlig affärsrådgivare inom ditt specialområde och hjälpa kunderna att identifiera behov, specificera anpassningar, föreslå lösningar och stötta dem i deras utveckling och användning av Jeeves. Med andra ord, hjälpa kunderna att skräddarsy systemet för att möta deras specifika behov. För att trivas i denna roll har du en god förmåga att interagera med kunder, är en god lyssnare, har god social kompetens och tycker om att få utlopp för ditt lösningsfokus.

Supportkonsult

Som Supportkonsult arbetar du med att supportera våra kunder i affärssystemet Jeeves ERP. Du kommer att vara en viktig del av Jeeves supportteam som är produkt och områdesexperter gentemot våra slutkunder och våra egna konsulter. Att bidra i utvecklandet av våra kunders kunskaper i Jeeves ERP är en central del av arbetsuppgifterna. Som person är du välstrukturerad, tålmodig, duktig på att lyssna in och förklara problem och lösningar för andra. Du kan fokusera på detaljer samtidigt som du också har en förmåga att se och sammanfatta helheten. Att hjälpa andra och göra kunder nöjda är självklara egenskaper för dig som är intresserad av denna roll. 

Tycker du att detta låter som den perfekta starten på din karriär? Ansökningsperioden kommer börja under våren 2017, håll utkik på vår hemsidan under ”Lediga tjänster”. Har du frågor eller funderingar gällande programmet är du varmt välkommen att kontakta oss på careers@jeeves.se.