WEIBINAR | Spar tid och sänk kostnader med digitaliserad logistikprocess

Missa inte vårt Webinar med Logtrade 5 & 7 september

Jeeves har sedan flera år tillbaka samarbetat med LogTrade och rekommenderar applikationen som en inbyggd, väl beprövad, lösning för transportadministration. Under webinaret kommer Logtrade själva att berätta mer om hur du med hjälp av deras applikation kan göra följande:

- Automatisera dina logistikprocesser
  - det kan minska manuellt arbete med upp till 90%.

- Dela information i realtid per automatik
  -till kunder, partners och andra berörda parter.

- Minska tiden på administrativa processer
  -så som vidarefakturering, kostnadsuppföljning och fakturakontroll.

- Öka visibilitet och kontroll
  -över direktleveranser och inleveranser från era leverantörer och samarbetspartners.

- Skapa nya Säljkanaler
  -hur du kan använda LogTrade för att skapa ökade intäkter via nya säljkanaler.


Vi erbjuder webinariet vid två tillfällen:

170905  I  klockan 10.00-10.45

170907  I  klockan 14.00-14.45


Presenteras av:

Karl Björk, KAM LogTrade, Ansvarig Stockholm/Mälardalen, inom IT sedan drygt 20 år, vurmar för att skapa bättre processer hos sina kunder med hjälp av kostnadseffektiv och användarvänlig IT. 

Klas Sjöberg, Säljansvarig LogTrade, jobbat med olika TA-system i 12 år, blir extra glad av att jobba med människor som vill hitta långsiktiga IT- och logistiklösningar som gynnar alla inblandade.


Många av våra kunder använder Logtrade redan idag och vi får in bra respons från dem.  På Willab Garden arbetar cirka 30 personer med LogTrade 2.0. David Westberg, Logistikansvarig säger så här; 

” Vi uppskattar den inbyggda kvalitetskontrollen i systemet. LogTrade 2.0 skriver bara ut transportetiketten när informationen är korrekt. Om exempelvis ett postnummer är felaktigt säger systemet ifrån. LogTrade 2.0 rapporterar tillbaka till affärssystemet. Varje leverans får ett sändningsnummer, vilket gör att vi kan spåra godset.”

Willab Garden använder LogTrades support vid frågor som gäller TA-systemet.
– ”Det fungerar bra. Kontakterna är positiva och vi får snabba svar.”

 Visste du att? ...

... Jeeves ERP:s öppna databasdesign och service orienterade arkitektur innebär att systemet är enkelt att integrera med alla andra tredjepartssystem som t.ex. analysverktyg och logistiklösningar. Dessutom samarbetar vi med ledande lösningsleverantörer för att kunna erbjuda färdigpaketerade integreringar.