WEBINAR  I  Öka din försäljning med Jeeves eSales!

Vi visar hur Jeeves eSales hjälper er presentera och sälja era produkter på ett fördelaktigt sätt - till både nya och befintliga kunder! Nyfiken på hur det fungerar? - Anmäla dig till vårt 1 timmes webinar där vi presenterar vår senaste version av Jeeves eSales.

Presentatör: Maria Granehäll

170831  I  klockan 13.30-14.30  

Vill du få inbjudan till våra webinar, nyhetsbrev mm? Skicka intresserförfrågan här >>

Jeeves eSales riktar sig till företag som letar efter en kostnadseffektiv B2B-lösning som gör det möjligt att presentera företagets produktkatalog för kunden, samtidigt kan ni även publicera produktrelaterat material som t.ex. produktspecifikationer, manualer m.m. Era kunder kommer själva att kunna se orderstatus och orderhistorik samt kunna hantera reklamationer och se sina serviceärenden. Jeeves eSales interagerar med ert Jeeves-system i realtid.

 

Jeeves-webinar är helt kostnadsfria för dig som kund och de är till för att ge dig fördjupad kunskap i olika aplikationer och funktioner, samtidigt som vi delar med oss av våra erfarenheter och tips. Så anmäl dig, luta dig tillbaka och passa på att ta del av Jeeves-tips i din kontorsstol.