Bolon, Always In Motion

Bakom Jeeveskunden Bolon står två starka kvinnor med mycket rock´n´roll. I Ulricehamn, där bolagets huvudkontor ligger, designas, produceras och distribueras det golvlösningar som sedan exporteras ut i hela världen. Lokalerna andas medvetenhet och känslan går nästan att ta på. Vi drar slutsatsen: det här är inte är ett vanligt produktionsbolag.

Bolon är entreprenörer och innovatörer med stark attityd ända ut i fingerspetsarna. Kundlistan är imponerande och flera av världens mest eftertraktade designers, företag och arkitekter finns representerade. Jag tror ni känner till Missioni, Google, Adidas och Armani, för att nämna några.    

Att vara ”Always In Motion” är en av Bolons främsta framgångsfaktorer. Denna vision genomsyrar hela bolaget och gäller inte bara design och produktutveckling, utan även andra funktioner som IT och verksamhetsutveckling. Affärssystemet och arbetet med detta är inget undantag. De senaste åren har Bolon testat och hittat många innovativa lösningar ihop med Jeeves Produktteam. Senaste investeringen inom ERP var Jeeves Mobilitet. Med denna funktionalitet bygger Bolon egna företagsunika appar, som nu testas flitigt. Tanken är att nyttja pushnotiser och andra mobila funktioner för olika processer.

”Jeeves är en affärssystemsleverantör för företag som gillar innovation, har en unik verksamhet och vill kunna anpassa sitt system till en rimlig peng. Jeeves är dessutom en mindre leverantör med nära till produktutvecklingsteamet och du har mycket att säga till om som användare. Vill du kunna skapa dina egna möjligheter och lösningar är Jeeves helt klart det bästa alternativet.” Berättar Beate Eidhall, Head of Delivery & IT-Manager på Bolon.

Läs mer om Bolon här>>

Läs mer om Jeeves Mobilitet här >>